Op zondag 28 januari (11u30-14u00)  klinkt Antwerp Diamonds op het nieuwe jaar. En wat zouden we dat graag doen met veel speelsters, ouders, trainers, bestuurders en andere supporters. Hopelijk ben je erbij. Op een gezellige middag en op een mooi Diamonds jaar! 

2023 werd alweer een jaar van groei en werkpunten, en 2024 zal niet anders zijn. Op 28 januari wil het bestuur iedereen bedanken die op een of andere manier betrokken is bij Antwerp Diamonds. Het draait die zondag allemaal rond kennismaking en gezelligheid.


ANTWERP DIAMONDS TRAKTEERT
Iedereen krijgt een glaasja cava of een mocktail. Klink en maak kennis met een van de bestuurders, ouders, speelsters of trainers. Ben je wat introverter, hef dan gewoon het glas met vertrouwde gezichten. 

SUPPORTEREN
2 jeugdploegen spelen vanaf 11u30 een thuismatch. De meisjes zouden het fantastisch vinden die middag extra hard aangemoedigd te worden.

SPELEN EN SJOTTEN
We richten in de cafetaria een kleine speelhoek in met online- en gezelschapsspellen. Gewoon buiten ravotten en voetballen mag ook natuurlijk. Spreek dat gerust af met je teamgenoten en vriendinnen. 

OP DE FOTO (ONLY DIAMONDS)
Onze fotograaf heeft z’n scherpste blik en lens mee. Als het weer het toelaat, maakt hij buiten toffe portretfoto’s van de speelsters. Je kan ook kiezen voor een plezante foto met teamgenoten. OPGEPAST: Er is enkel plaats voor de lens als je een Antwerp Diamonds outfit hebt. Sweater, trainingspak, regenjasje,… zolang je ons logo of onze naam maar draagt. (Als de fotograaf goedgezind is, mogen er misschien ook ouders of vriendinnen zonder logo mee op de foto…) Lachen is ook verplicht.

IDEEENBUS
Antwerp Diamonds is intussen begonnen met de voorbereiding van het volgende seizoen. Jouw inspraak en mening zijn belangrijk. Ouders en speelsters krijgen binnenkort de kans onze werking te evalueren. Tijdens de nieuwjaarsdrink zal er alvast een ideeënbus staan. Alle ideeën voor het volgende seizoen zijn welkom! 

VERLOREN VOORWERPEN
In de ruimte van het secretariaat -aka het rommelkot- staat een tafel vol verloren voorwerpen. Gezien de tafel te klein wordt en sommige voorwerpen er al maanden hun thuis hebben, moeten we de hoop verkleinen of wegdoen. Kom zondag zeker eens kijken of er nog iets van jou bijligt.Tot zondag 28 januari!!!

Categories: Activiteit

0 Comments

Een reactie achterlaten

Avatar placeholder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *