Op zaterdag 14 januari speelt onze U13A een bekerwedstrijd tegen Standard. Dat is voor de jonge  speelsters en voor onze nieuwe club een bijzonder momentje. Wil je mee met de bus, schrijf je dan in, ten laatste zondag 8 januari om 22 uur. De bus rijdt enkel uit als we met minstens 40 zijn. 
Kinderen mogen en kunnen mee zonder ouders. Wij zorgen voor begeleiding.

De laatste dagen zijn er steeds meer speelsters en andere supporters die vragen met een bus te kunnen gaan. Als we zondagavond met minstens 40 zijn, zullen we een spelers- en supportersbus inleggen naar de Standard academie in Luik.

Wil je mee, mail dan je naam en het aantal via onderstaand contactformulier. Bij vertrek betaal je 10 euro/persoon. Dit geldt ook voor de speelsters, afgevaardigden en trainers van onze U13A.

De club wil en zal graag een stukje opleggen maar het gezonde en voorziene jaarbudget laat het niet toe de volledige kost te betalen. 

Als we met de bus gaan, verzamelen we in ‘ons’ Nachtegalenpark op zaterdag 14 januari om 11 uur (kan nog lichtjes gewijzigd worden). De match begint om 14 uur. 
En vergeet intussen niet dat we elkaar zien op zondagmiddag 22 januari om samen te klinken op het nieuwe jaar. Meer details volgen snel.

Schrijf je hieronder in:

    Categories: ActiviteitPloegen

    0 Comments

    Een reactie achterlaten

    Avatar placeholder

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *