Vanaf vrijdag 08/09 kunnen onze speelsters van de U13 en U16 een extra training volgen. De training is voor alle niveaus en wordt gegeven door Luc Bosmans. De oefensessies zijn vanaf nu elke vrijdag van 18u30 tot 20u00. Alle speelsters van de U13 en U16 staan in Twizzit op ‘aanwezig’. Kan je niet komen, verander dan je status naar ‘afwezig’, ten laatste op woensdagavond.

De extra vrijdagtraining is een nieuwe stap in de sportieve uitbouw van Antwerp Diamonds FC. Op die manier vergroten we het aanbod voor de meest gemotiveerde en ambitieuze jonge speelsters. De trainingen zijn inbegrepen in het lidgeld, maar zijn niet verplicht.

Trainer Luc Bosmans is een vaste en gerespecteerde waarde in het Belgische meisjesvoetbal. Luc is ervan overtuigd dat hij de trainingen boeiend en leerrijk kan maken voor speelsters van alle niveaus. De trainingen zijn gefocust op techniek en inzicht. De fysieke belasting zal beperkt zijn zodat de meisjes topfit aan de wedstrijden van het weekend kunnen beginnen.

Om z’n trainingen te kunnen voorbereiden, is het belangrijk dat hij op woensdagavond weet hoeveel meisjes naar de training komen. Kan je niet komen, geef dan je afwezigheid aan in Twizzit, zoals je ook moet doen voor de andere trainingen en wedstrijden. Je kan dit meteen voor een lange periode doen. De eerste weken zullen we regelmatig een reminder in de whatsappgroepen sturen…

Veel plezier allemaal.

Categories: Activiteit

0 Comments

Een reactie achterlaten

Avatar placeholder

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *